New Service Alert: Get Your Devices Passover Ready with iStore

iStore, de officiële importeur van Apple-producten in Israël, verrast dit jaar tijdens Pasen met een unieke en onverwachte aanbieding. Ze hebben een nieuwe service aangekondigd waarmee klanten hun cellulaire apparaten, tablets en MacBooks grondig kunnen laten reinigen van hametz. Juist, mensen – nu kun je ervoor zorgen dat je smartphones hametz-vrij zijn voor de feestdagen!

Volgens Chaim Zaguri, CEO van iStore, is deze innovatieve service ontstaan vanuit de vraag van klanten om apparaten te laten reinigen voor Pasen. “Als onderdeel van onze toewijding om uitgebreide oplossingen te bieden aan onze klanten, hebben we een echte behoefte erkend om apparaten schoon te maken voor Pasen. We wilden alle sectoren bedienen en ervoor zorgen dat onze klanten gemoedsrust hebben terwijl ze de garantie van de fabrikant behouden.”

Je vraagt je misschien af, hoe werkt dit proces? Nou, iStore heeft een speciale hametz-reinigingsservice opgezet in hun hoofdlaboratorium in Tel Aviv. Ze zijn uitgerust om niet alleen smartphones, maar ook een breed scala aan digitale apparaten schoon te maken, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Hun getrainde technici zorgen ervoor dat je apparaten grondig worden gereinigd, zonder dat er hametz achterblijft.

En dat is nog niet alles – iStore biedt ook een verscheidenheid aan reinigingskits die klanten kunnen kopen voor het hele jaar door gebruik thuis. Een populaire kit is de OtterBox reinigingskit voor cellulaire apparaten, die borstels bevat voor het reinigen van poorten, een droge reinigingsdoek voor het display, doekjes met alcohol voor nat reinigen, en zelfs een OtterBox-sticker. Deze kit is beschikbaar op de website van iStore voor slechts NIS 59, waardoor het een handige en betaalbare optie is voor het behoud van de hygiëne van je apparaat.

Nu vraag je je waarschijnlijk af naar de prijzen van deze reinigingsservice tijdens Pasen. Nou, iStore heeft het voor je geregeld. Hametz-reiniging voor iPhone, iPad, AirPods en vergelijkbare accessoires kost NIS 70. Voor MacBook-eigenaren is de service geprijsd op NIS 100, terwijl iMac-gebruikers hun apparaten kunnen laten reinigen voor NIS 300.

Dus, als je je apparaten klaar wilt maken voor Pasen en een hametz-vrij vakantieseizoen wilt garanderen, ga dan naar iStore en profiteer van deze unieke en handige service. Je apparaten zullen je dankbaar zijn, en je gemoedsrust is elke shekel waard.

De introductie van iStore’s hametz-reinigingsservice voor apparaten tijdens Pasen benadrukt de groeiende vraag naar uitgebreide oplossingen in de tech-industrie. Als de officiële importeur van Apple-producten in Israël erkent iStore de noodzaak om alle sectoren te bedienen en klanten gemoedsrust te bieden terwijl ze de garantie van de fabrikant behouden.

Met hun hoofdlaboratorium in Tel Aviv is iStore goed uitgerust om een breed scala aan digitale apparaten schoon te maken, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Hun toegewijde technici zorgen voor grondige reiniging, zonder dat er hametz achterblijft. Deze service voldoet niet alleen aan de specifieke behoeften van klanten tijdens Pasen, maar laat ook de betrokkenheid van iStore zien op het gebied van apparaathygiëne het hele jaar door.

Om apparaat schoonmaak verder te bevorderen, biedt iStore een verscheidenheid aan reinigingskits die klanten kunnen kopen voor thuisgebruik. Een populaire optie is de OtterBox reinigingskit voor cellulaire apparaten, die borstels, reinigingsdoeken en doekjes met alcohol voor nat reinigen bevat. Deze kits zijn beschikbaar op de website van iStore, waardoor klanten een handige en betaalbare manier hebben om de hygiëne van hun apparaten te behouden.

Wat betreft de prijzen, biedt iStore redelijke tarieven voor hun hametz-reinigingsservice. Het reinigen van een iPhone, iPad, AirPods of vergelijkbare accessoires kost NIS 70, terwijl MacBook-eigenaren de service kunnen krijgen voor NIS 100. iMac-gebruikers kunnen hun apparaten laten reinigen voor NIS 300. Deze prijzen zorgen ervoor dat klanten kunnen genieten van een hametz-vrij vakantieseizoen zonder dat het de bankrekening leegmaakt.

De introductie van iStore’s hametz-reinigingsservice weerspiegelt het snel veranderende landschap van de tech-industrie, waar bedrijven voortdurend innoveren om aan de eisen van klanten te voldoen. Naarmate klanten zich steeds meer bewust worden van het behouden van netheid en hygiëne, worden dergelijke services essentieel. Het initiatief van iStore om uitgebreide oplossingen te bieden toont niet alleen hun toewijding aan klanttevredenheid, maar zet hen ook op een unieke positie in een competitieve markt.

Voor meer informatie en om gebruik te maken van deze unieke en handige service, kunnen klanten de website van iStore bezoeken. Deze service is een bewijs van iStore’s toewijding om uitzonderlijke klantervaringen te bieden en ervoor te zorgen dat apparaten altijd in optimale conditie zijn.

Gerelateerde links:
– iStore Website
– Apple Officiële Website