New Service Alert: Get Your Devices Passover Ready with iStore

iStore, de officiële importeur van Apple-producten in Israël, komt met een uniek en onverwacht aanbod voor Pesach. Ze hebben een nieuwe service aangekondigd waarmee klanten hun mobiele apparaten, tablets en MacBooks grondig kunnen laten reinigen van hametz. Ja, je leest het goed – nu kun je ervoor zorgen dat je smartphone vrij is van chametz voor de vakantie!

In een verklaring legde Chaim Zaguri, CEO van iStore, de redenering achter deze innovatieve service uit: “Als onderdeel van onze inzet om uitgebreide oplossingen te bieden aan onze klanten, hebben we een echte vraag erkend om apparaten te laten reinigen voor Pesach. We wilden aan alle sectoren tegemoet komen en ervoor zorgen dat onze klanten gemoedsrust hebben terwijl ze de garantie van de fabrikant behouden.”

Je vraagt je misschien af, hoe werkt dit proces? Nou, iStore heeft een speciale hametz-reinigingsservice opgezet in hun hoofdnetwerklaboratorium in Tel Aviv. Ze zijn uitgerust om niet alleen smartphones, maar ook een breed scala aan digitale apparaten te reinigen, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Hun getrainde technici zorgen ervoor dat je apparaten grondig worden gereinigd, zonder hametz achter te laten.

En dat is nog niet alles – iStore biedt ook verschillende reinigingskits aan die klanten kunnen aanschaffen voor gebruik thuis gedurende het hele jaar. Een populaire kit is de OtterBox reinigingskit voor mobiele apparaten, die borstels bevat voor het reinigen van poorten, een droge reinigingsdoek voor het scherm, doekjes met alcohol voor nat reinigen en zelfs een OtterBox-sticker. Deze kit is te koop op de website van iStore voor slechts NIS 59, waardoor het een handige en betaalbare optie is voor het behoud van hygiëne van je apparaten.

Nu vraag je je waarschijnlijk af naar de prijzen voor deze Pesach-reinigingsservice. Nou, iStore heeft je gedekt. Hametz-reiniging voor iPhone, iPad, AirPods en soortgelijke accessoires kost NIS 70. Voor MacBook-eigenaren is de service geprijsd op NIS 100, terwijl iMac-gebruikers hun apparaten kunnen laten reinigen voor NIS 300.

Dus, als je je apparaten klaar wilt maken voor Pesach en een hametz-vrij vakantieseizoen wilt garanderen, ga dan naar iStore en maak gebruik van deze unieke en handige service. Je apparaten zullen je dankbaar zijn, en je gemoedsrust zal elke shekel waard zijn.

De aankondiging van iStore’s nieuwe hametz-reinigingsservice voor apparaten tijdens Pesach benadrukt de groeiende vraag naar uitgebreide oplossingen in de technologiesector. Als de officiële importeur van Apple-producten in Israël erkent iStore de noodzaak om aan alle sectoren tegemoet te komen en klanten gemoedsrust te bieden terwijl ze de garantie van de fabrikant behouden.

Met hun hoofdnetwerklaboratorium in Tel Aviv is iStore goed uitgerust om een breed scala aan digitale apparaten te reinigen, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Hun toegewijde technici zorgen voor grondige reiniging, zonder hametz achter te laten. Deze service voldoet niet alleen aan de specifieke behoeften van klanten tijdens Pesach, maar toont ook iStore’s inzet voor apparaathygiëne het hele jaar door.

Om apparaat reinheid verder te bevorderen, biedt iStore verschillende reinigingskits aan die klanten kunnen kopen voor thuisgebruik. Een populaire optie is de OtterBox reinigingskit voor mobiele apparaten, die borstels, reinigingsdoekjes en reinigingsdoekjes met alcohol voor nat reinigen bevat. Deze kits zijn beschikbaar op de website van iStore en bieden klanten een handige en betaalbare manier om apparaathygiëne te behouden.

Wat betreft de prijzen, biedt iStore redelijke tarieven voor hun hametz-reinigingsservice. Het reinigen van een iPhone, iPad, AirPods of soortgelijke accessoires kost NIS 70, terwijl MacBook-eigenaren de service kunnen gebruiken voor NIS 100. iMac-gebruikers kunnen hun apparaten laten reinigen voor NIS 300. Deze prijzen zorgen ervoor dat klanten kunnen genieten van een hametz-vrij vakantieseizoen zonder de bank te breken.

De introductie van iStore’s hametz-reinigingsservice weerspiegelt het veranderende landschap van de technologiesector, waar bedrijven voortdurend innoveren om aan de eisen van klanten te voldoen. Naarmate klanten zich steeds meer bewust worden van het behoud van hygiëne, worden dergelijke services essentieel. iStore’s initiatief om uitgebreide oplossingen te bieden, toont niet alleen hun inzet voor klanttevredenheid, maar stelt hen ook op een voorsprong in een competitieve markt.

Voor meer informatie en om gebruik te maken van deze unieke en handige service, kunnen klanten de website van iStore bezoeken. Deze service is een bewijs van iStore’s toewijding om uitzonderlijke klantervaringen te bieden en ervoor te zorgen dat apparaten altijd in optimale conditie zijn.

Related links:
– iStore Website
– Apple Officiële Website

FAQs