New Service Alert: Get Your Devices Passover Ready with iStore

iStore, den offisielle importøren av Apple-produkter i Israel, ryster ting opp denne påsken med et unikt og uventet tilbud. De har kunngjort en ny tjeneste som lar kundene få sine mobilenheter, nettbrett og MacBooks grundig rengjort for hametz. Ja, du hørte riktig – nå kan du være sikker på at smarttelefonene dine er helt frie for chametz i ferien!

I en uttalelse forklarte Chaim Zaguri, administrerende direktør i iStore, årsaken bak denne innovative tjenesten: «Som en del av vår forpliktelse til å tilby omfattende løsninger til våre kunder, erkjente vi et genuint behov for å få enheter rengjort til påske. Vi ønsket å imøtekomme alle sektorer og sikre at våre kunder kan ha trygghet samtidig som de opprettholder produsentens garanti.»

Du lurer kanskje på, hvordan fungerer denne prosessen? Vel, iStore har opprettet en dedikert hametz-rengjøringstjeneste på sitt hovednettverkslaboratorium i Tel Aviv. De er utstyrt for å rengjøre ikke bare smarttelefoner, men også et bredt utvalg av digitale enheter, inkludert iPhones, iPads, MacBooks og mer. Deres opplærte teknikere vil sørge for at enhetene dine blir grundig rengjort og etterlater ingen hametz.

Og det er ikke alt – iStore tilbyr også en rekke rengjøringssett som kundene kan kjøpe for bruk hjemme året rundt. Et slikt sett er det populære OtterBox-rengjøringssettet for mobilenheter, som inneholder børster for rengjøring av porter, en tørr rengjøringssklut for skjermen, våtservietter med alkohol for våtrengjøring og til og med en OtterBox-klistremerke. Dette settet er tilgjengelig på iStore’s nettside for bare NIS 59, noe som gjør det til et praktisk og rimelig alternativ for å opprettholde enhetshygiene.

Nå lurer du sikkert på prisene for denne påske-rengjøringstjenesten. Vel, iStore har deg dekket. Rengjøring av iPhone, iPad, AirPods og lignende tilbehør vil koste NIS 70. For MacBook-eiere er prisen satt til NIS 100, mens iMac-brukere kan få enhetene sine rengjort for NIS 300.

Så, hvis du ønsker å få enhetene dine klare til påske og sikre en hametz-fri ferietid, er det bare å stikke innom iStore og dra nytte av denne unike og praktiske tjenesten. Enheter vil takke deg, og den tryggheten du får vil være verdt hver eneste shekel.

## Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er hametz?
Hametz refererer til gjæret mat eller drikke som er forbudt å konsumere i henhold til jødisk lovgivning under påskehøytiden. Dette inkluderer gjæret brød, korn og visse alkoholholdige drikker.

Hva er chametz?
Chametz er nøyaktig det samme som hametz. Uttrykket brukes bare på hebraisk.

Hva er iStore?
iStore er den offisielle importøren av Apple-produkter i Israel. De tilbyr et bredt spekter av Apple-enheter og tilbehør, samt tjenester som rengjøring og reparasjon.

Hvor er hovednettverklaboratoriet til iStore?
iStore’s hovednettverkslaboratorium ligger i Tel Aviv, Israel.

Hva er OtterBox-rengjøringssettet?
OtterBox-rengjøringssettet er et populært tilbehør som brukes til å rengjøre mobilenheter. Settet inkluderer ulike verktøy og materialer for å opprettholde enhetens hygiene.

Hvordan kan jeg kontakte iStore for mer informasjon?
Du kan besøke iStore’s nettside for mer informasjon eller kontakte dem direkte via telefon eller e-post.

Kilder:
iStore’s nettside
Apple’s offisielle nettside