Huawei Introduces Revolutionary Residential Storage Solution

Huawei, den kjente kinesiske produsenten, har avdekket en nyskapende løsning for boliglagring som kombinerer batteri, inverter, optimizer og energistyringssystem i én enhet. Det banebrytende Luna2000-7/14/21-S1-systemet representerer en betydelig fremskritt innen solenergiindustrien.

Med Luna S1 fortsetter Huawei å presse grensene for innovasjon. Enheten har en innebygd energioptimizer og benytter toppmoderne store battericeller (280 Ah), som overgår bransjestandarder. Gjennom optimalisering på batteripakkenivå kan Luna S1 skilte med over 40% høyere energigjennomstrømning i løpet av levetiden, noe som sikrer overlegne investeringsavkastninger for brukerne. Den fremragende kvaliteten og påliteligheten gjør det også mulig med en bransjeledende begrenset garanti på 15 år, som gir brukerne en lengre levetid og trygghet.

Denne alt-i-ett-lagringsløsningen gir fleksibilitet med tre tilgjengelige versjoner, hvorav hver er utstyrt med ett, to eller tre batterimoduler. Avhengig av konfigurasjonen kan brukerne nyte mellom 6,9 kWh og 20,7 kWh brukbar energi, noe som tilpasses ulike boligenergibehov.

Luna S1 skilter med bemerkelsesverdig lade- og utladningskraft, med en rekkevidde fra 3,5 kW til 1,05 kW, noe som sikrer effektiv energistyring. Den støtter både enfasige og trefasige systemer, med driftsspenningsområder fra 350 V til 560 V og fra 600 V til 980 V, henholdsvis.

Når det gjelder fysiske dimensjoner, er Luna S1 designet med praktisk bruk i tankene. Den kompakte én-moduls varianten måler 590 mm x 255 mm x 510 mm og veier 80 kg. For de som trenger høyere energikapasitet, måler trefasemodellen 590 mm x 255 mm x 1 230 mm og veier 216 kg.

Sikkerhet er av største viktighet for Luna S1, og den har en solid femlags beskyttelsesmekanisme. Den inkluderer beskyttelse på celle-, elektrisk-, struktur-, aktiv- og nødberedskapsnivå. Videre har enheten gjennomgått strenge sikkerhetssertifiseringer, inkludert VDE 2510-50, IEC 62169, ISO 13849, IEC 63056, IEC 62040-1, IEC 62477 og UN 38.3.

Luna S1 er designet for å fungere feilfritt under ekstreme forhold, med et imponerende driftstemperaturområde fra -20°C til 55°C. I tillegg sikrer dens IP66-klassifisering beskyttelse mot støv og vann.

Med Huaweis banebrytende Luna S1 har lagring av solenergi for private boliger gått inn i en ny æra. Denne toppmoderne løsningen tilbyr enestående ytelse, holdbarhet og pålitelighet, og gir huseiere muligheten til å utnytte solenergiens fulle potensial.

Vanlige spørsmål om lagring av solenergi for boliger