Nowe spojrzenie na trick z klawiatury iPhone

Al meer dan 17 jaar zijn verstreken sinds de lancering van de iPhone, en toch verbaas ik me nog steeds over het aantal minder bekende trucjes met betrekking tot dit apparaat. Vandaag zal ik bijvoorbeeld een van die toetsenbordtrucs met u delen die het typen van nummers veel sneller maken en uw leven eenvoudigweg veranderen.

Op het Reddit-forum informeerde een gebruiker dat na een jaar overstappen van Android naar iPhone hij was vergeten “hoe vreselijk het toetsenbord is.” Terwijl ik verwachtte dat de discussie zich zou richten op het vergelijken van verschillende smartphone-toetsenborden, ontvingen we in plaats daarvan een verrassende les over een weinig bekende functie van het iPhone-toetsenbord.

Een andere Reddit-gebruiker stelde de volgende truc voor: “Heb je geprobeerd de 123-knop ingedrukt te houden en vervolgens het geselecteerde nummer te slepen? Door dit te doen, ga je automatisch terug naar letters nadat je een specifiek nummer hebt geselecteerd.” Niet alleen werkt het, maar het is ook erg handig. Een andere gebruiker ging nog een stap verder en voegde nog een truc toe: houd de 123-knop met één vinger ingedrukt, je kunt een andere vinger gebruiken om elk nummer of symbool in te voeren dat je nodig hebt en laat dan de knop los. Nadat je dit hebt gedaan, keer je terug naar het hoofdtoetsenbord.

Is dat niet geweldig? En het allerbelangrijkste is dat het niet afhankelijk is van de iOS-systeemupdate. Zelfs als je een oudere iPhone hebt, kun je nog steeds van deze functie profiteren. Ik weet zeker dat je nu, wanneer je familie en vrienden vragen naar een rekening, iemands telefoonnummer, of zelfs een adres, berichten gemakkelijker en sneller kunt typen.

Dit is echter niet de enige truc met betrekking tot het iPhone-toetsenbord die je vandaag kunt leren. Onlangs publiceerde de website BGR enkele tips over het maximaliseren van het gebruik van het iPhone-toetsenbord, afkomstig van een voormalig Apple-medewerker. Mijn collega, Chris Smith, deelde hun bevindingen.

FAQ:

1. Hoe kan ik het typen van nummers op het iPhone-toetsenbord versnellen?
– Om het typen van nummers te versnellen, probeer de 123-knop ingedrukt te houden en het geselecteerde nummer te slepen. Hiermee ga je automatisch terug naar letters nadat je een nummer hebt geselecteerd.

2. Werkt deze truc op alle iPhone-modellen?
– Ja, deze truc werkt op alle iPhone-modellen, ongeacht de iOS-versie.

3. Zijn er andere trucs met betrekking tot het iPhone-toetsenbord?
– Ja, er zijn nog veel andere trucs met betrekking tot het iPhone-toetsenbord. U kunt enkele tips vinden over het maximaliseren van het gebruik van het iPhone-toetsenbord op de website BGR.

Definitions:
– Klawiatura – toetsenbord
– Smartfon – smartphone
– Przycisk – knop
– Litera – letter
– Liczba – nummer
– Symbol – symbool
– Aktualizacja systemu iOS – iOS systeemupdate
– Rachunek – rekening
– Numer telefonu – telefoonnummer
– Adres – adres

Suggested related link: How to Maximize the Use of the iPhone Keyboard