iPhone 15 Pro-eenheden arriveren met defecten

Sommige iPhone 15 Pro-eenheden worden geleverd met defecten, zoals problemen met pasvorm en afwerking. Volgens tipgever Majin Bu zijn er meldingen van iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max-telefoons met defecten zoals schermuitlijning, vuil op de cameralenzen, krassen op het scherm en tekenen van schade op verschillende gebieden. Er zijn ook meldingen van luchtbellen en verkleurde vierkanten op de schermen van sommige eenheden. Deze problemen doen zich voor bij eenheden die bestemd zijn voor de Amerikaanse, Chinese en Europese markten.

De iPhone 15 Pro Max is uitgerust met een 48-megapixel hoofdcamera en een periscoopzoomcamera met 5x zoom. Beide telefoons draaien op dezelfde iOS 17-software. De iPhone 15 Pro Max werd aangekondigd op het “Wonderlust”-evenement op 12 september en werd officieel uitgebracht op 22 september, met pre-orders die op 15 september van start gingen.

Er zijn enkele problemen gemeld met de iPhone 15 Pro, zoals het titanium frame dat van kleur verandert wanneer het in contact komt met huidoliën. Sommige gebruikers melden ook uitlijningsproblemen tussen het scherm en het frame. Het eerste probleem is eenvoudig op te lossen, terwijl het tweede probleem mogelijk vervanging vereist. Apple heeft nog niet gereageerd op wat gebruikers moeten doen als ze dit defect opmerken.

Als je een iPhone 15 Pro hebt gekocht en problemen ondervindt, controleer dan op de bovengenoemde problemen en neem contact op met Apple of de winkel waar je het apparaat hebt gekocht voor verdere ondersteuning.