Discover the Power of Samsung Galaxy AI Features

Samsung har gjort vågor med sin innovativa Galaxy AI-svit, som först lanserades bredvid Galaxy S24 i januari 2024. Den goda nyheten är att dessa spännande AI-funktioner inte längre är begränsade till de senaste enheterna. Äldre modeller, som Galaxy S21, får också tillgång till några av Galaxy AI-tricken. Låt oss utforska vad dessa funktioner har att erbjuda och hur de kan förbättra din smartphoneupplevelse.

Cirkel för sökning: Visuell sökning gjord enkel

Tänk dig att kunna söka efter något med enbart en bildprompt. Med Cirkel för sökning, drivet av Google Lens, blir detta verklighet. Aktivera bara Cirkel för sökning i dina inställningar, tryck sedan och håll ned hemknappen eller navigeringshandtaget. Rita en cirkel runt objektet eller texten du vill söka, och resultaten visas längst ner på din skärm. Så enkelt är det!

Generativ redigering: Höj din bildredigeringsnivå

Galleriappen på Samsung-telefoner inkluderar nu Generativ redigering, ett kraftfullt verktyg för att förbättra dina foton. Öppna en bild i Galleriet, tryck på redigeringsikonen, och du hittar AI-genererade redigeringsförslag. Tryck för att tillämpa redigeringarna eller använd den generativa AI-knappen för att välja och manipulera specifika objekt i bilden. AI:en gör resten, fyller smidigt i bakgrunden baserat på omgivande element.

Chattassistent: Få AI-driven hjälp med meddelanden

Chattassistent revolutionerar din meddelandeupplevelse genom att erbjuda AI-aktiverat stöd med skrivstil, rättstavning och grammatik, och även chattöversättning. Aktivera Chattassistent i dina Samsung-tangentbordsinställningar, tryck sedan på AI-knappen när du skriver ett meddelande. Välj din önskade skrivstil från de AI-genererade varianterna eller använd översättningsfunktionen för sömlösa samtal på flera språk.

Live-översättning och tolk: Bryt ned språkbarriärer

Samsung Galaxy AI räddar även situationen när det kommer till språköversättning. Live-översättning låter dig översätta telefonsamtal, medan Tolk underlättar dialoger öga mot öga. Konfigurera dessa funktioner i dina inställningar, och du får textöversättningar på skärmen och talade översättningar vid dina fingertoppar.

Andra Galaxy AI-funktioner: Lås upp potentialen

Samsung har packat otaliga andra AI-funktioner i sin Galaxy AI-svit. Notassistans i Samsung Notes ger omedelbar notsammanfattning och formatering. I Röstinspelningsappen konverterar Transkriptassistans tal till text på flera språk. Bläddringsassistans i Samsung Internet-webbläsaren sammanfattar webbsidor för enkel läsning. Och om du vill ändra din bakgrundsbild, låt AI:en skapa en unik design för din startsida.

Utökningen av Galaxy AI-funktioner till äldre Samsung-enheter säkerställer att fler användare kan dra nytta av artificiell intelligens. Oavsett om det handlar om visuell sökning, bildredigering, chattstöd eller språköversättning, berikar dessa funktioner din smartphoneupplevelse och gör vardagliga uppgifter bekväma och roliga. Omfamna framtiden med Samsung Galaxy AI!