Blackview Unveils New Foldable Smartphone: Hero 10

Presenterar Hero 10

Teknikentusiaster har något nytt att se fram emot när Blackview meddelar sin entré på den hopfällbara smartphonemarknaden med Hero 10. Designad för långlivet, skryter Hero 10 med en 6,9-tums hopfällbar AMOLED-skärm med en upplösning på 1080x2560p, en uppdateringshastighet på 60 Hz och en maximal ljusstyrka på 1300 nits. Skärmen bär stolt certifieringen TÜV SÜD Low Blue Light och stödjer en färgrymd på 1,07 miljarder. Innesluten i ultratunt glas är skärmen byggd för att uthärda, överlevande med självsäkerhet över 250 000 vikningar – vilket garanterar över 15 års användning om den vikas 45 gånger dagligen.

Externa funktioner och kamerastystem

På utsidan har Hero 10 en 1,19-tums extra OLED-skärm, perfekt för notifikationer eller som sökare för kameran. När vi talar om kameror sparar enheten inte på kvaliteten, erbjuder en trippelkamera-setup med en 108 MP huvudsensor kompletterad av en 8 MP sensor och en avancerad 32 MP frontkamera. Att spela in video i skarpa 2K är problemfritt, förstärkt av ArcSoft 9.0 bildbehandlingsalgoritmen för överlägsen klarhet.

Prestanda och batteritid

Under huven drivs Hero 10 av en MediaTek Helio G99 octa-core processor, ihopparad med 12 GB RAM och 256 GB internlagring. Denna kombination är en prestandakraft, tydlig i dess imponerande poäng på 442 746 poäng på AnTuTu benchmark-testet. Ett robustt 4000 mAh batteri säkerställer tillräcklig användningstid, stött av en 45 W snabbladdningsförmåga.

Mjukvara och uppdateringar

Den toppmoderna enheten levereras med Android 13 och Blackviews anpassade DokeOS 4.0 gränssnitt. Förbättringar inkluderar möjligheten att utöka RAM virtuellt, Face Unlock-säkerhet och en fingeravtrycksläsare för snabb åtkomst. Blackview åtar sig en treårig uppdateringsplan, med uppgraderingar upp till Android 16 på kartan.

Lanseringsdetaljer och prissättning

Blackview Hero 10 ska släppas den 20 maj, erbjuds till ett introduktionspris på $429. En extra förmån för de första 100 kunderna inkluderar en kompletterande W50 smartklocka – vilket gör affären ännu bättre för tidiga adoptörer.

När artikeln presenterar Blackview Hero 10 hopfällbara smartphone, låt oss dyka djupare ned i ytterligare relevanta fakta och behandla de avgörande aspekterna av detta ämne.