Join the Great vivo Scavenger Hunt at SM Southmall for a Chance to Win Big!

Ge dig själv på ett oförglömligt äventyr som kombinerar skoj, spänning och den senaste smartphone-teknologin. Den 6 april, se till att markera dina kalendrar för den stora vivo Scavenger Hunt som äger rum på SM Southmall. Det här är ett evenemang du inte vill missa!

Ge dig ut på en spännande skattjakt efter gömda skatter som kallas V Tokens och som är utspridda över hela köpcentret. Dessa speciella tokens är strategiskt placerade och väntar på att du ska upptäcka dem. När du har hittat en V Token, bege dig direkt till vivo concept store för att säkra din plats i jakten på fantastiska priser. Missa inte chansen att vinna den eleganta och kraftfulla vivo V30-smartphonen!

vivo V30 är en otrolig enhet som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin tunna design och ett 5000mAh-batteri kan du vara uppkopplad och ha ström hela dagen. Och om du någonsin behöver snabbladda, så är den 80W snabbladdningstekniken din räddning. Säg adjö till batteriångesten!

Denna smartphone erbjuder också imponerande specifikationer. Med 12 GB RAM, 12 GB utökad RAM och upp till 512 GB lagring behöver du aldrig kompromissa när det gäller hastighet eller lagringsutrymme. Fånga fantastiska foton med de branschledande 50 MP duala bakre kamerorna och en fantastisk 50 MP selfiekamera. Aura Light 3.0-tekniken säkerställer att dina bilder är perfekt belysta och fångar varje ögonblick i sin sanna essens.

Sugen på att vara med i den stora vivo Scavenger Hunt? Anslut dig till oss på SM Southmall den 6 april för en spännande dag fylld med överraskningar, spänning och chansen att vinna fantastiska priser!

För mer information om evenemanget, besök vivo’s hemsida och följ vivo på deras hemsida [a href=’URL’>vivo.com/a], Facebook, X, Instagram, TikTok och YouTube. Om du inte kan vänta med att få tag i vivo V30 kan du köpa den online från Php 24,999 på vivo’s hemsida, Shopee, Lazada och TikTok.

Missa inte den här spännande möjligheten! Gör din helg minnesvärd genom att ansluta dig till den stora vivo Scavenger Hunt på SM Southmall. Vi ser fram emot att se dig där!

Vanliga frågor (FAQ)