New Service Alert: Get Your Devices Passover Ready with iStore

iStore, den officiella importören av Apple-produkter i Israel, skakar om saker och ting denna påsk med ett unikt och oväntat erbjudande. De har meddelat en ny tjänst som gör det möjligt för kunder att få sina mobiltelefoner, surfplattor och MacBooks noggrant rengjorda från hametz. Ja, du hörde rätt – nu kan du se till att dina smartphones är fria från hametz under helgen!

I ett uttalande förklarade Chaim Zaguri, VD för iStore, argumenten bakom denna innovativa tjänst: ”Som en del av vårt åtagande att erbjuda omfattande lösningar för våra kunder såg vi en verklig efterfrågan på att rengöra enheter inför påsken. Vi ville ta hand om alla sektorer och se till att våra kunder kan vara trygga samtidigt som de bibehåller tillverkarens garanti.”

Du kanske undrar, hur fungerar denna process? Jo, iStore har inrättat en dedikerad hametz-rengöringstjänst på sitt huvudnätverkslaboratorium i Tel Aviv. De är utrustade för att rengöra inte bara smartphones utan också en rad digitala enheter, inklusive iPhones, iPads, MacBooks och mer. Deras utbildade tekniker kommer att se till att dina enheter rengörs noggrant och att ingen hametz lämnas kvar.

Men det är inte allt – iStore erbjuder också olika rengöringssatser som kunder kan köpa för att använda hemma året runt. En sådan populär uppsättning är OtterBox-rengöringssatsen för mobiltelefoner, som inkluderar borstar för rengöring av portar, en torr rengöringsduk för skärmen, våtservetter med alkohol för våtrengöring och till och med en OtterBox-klistermärke. Denna uppsättning finns tillgänglig på iStores webbplats för endast 59 NIS, vilket gör det till ett bekvämt och prisvärt alternativ för att upprätthålla enhetshygien.

Nu undrar du förmodligen över priserna för denna påsskonings-service. Oroa dig inte, iStore har dig täckt. Rengöring av iPhone, iPad, AirPods och liknande tillbehör kostar 70 NIS. För MacBook-ägare är priset för tjänsten 100 NIS, medan iMac-användare kan få sina enheter rengjorda för 300 NIS.

Så om du vill se till att dina enheter är redo för påsken och säkerställa en hametz-fri säsong, ta dig till iStore och dra nytta av denna unika och bekväma tjänst. Dina enheter kommer att tacka dig, och tryggheten kommer vara värd varje shekel.

IStore’s tillkännagivande av deras nya hametz-rengöringstjänst för enheter under påsken belyser den växande efterfrågan på omfattande lösningar inom teknikbranschen. Som den officiella importören av Apple-produkter i Israel erkänner iStore behovet av att ta hand om alla sektorer och ge kunder trygghet samtidigt som de bibehåller tillverkarens garanti.

Med sitt huvudnätverkslaboratorium i Tel Aviv är iStore välutrustade för att rengöra en rad digitala enheter, inklusive iPhones, iPads, MacBooks och mer. Deras dedikerade tekniker ser till att rengöringen är noggrann och att ingen hametz lämnas kvar. Denna tjänst syftar inte bara till att tillgodose de specifika behoven hos kunder under påsken, utan visar också iStores engagemang för enhetshygien året runt.

För att ytterligare främja enhetshygien erbjuder iStore olika rengöringssatser som kunder kan köpa för hemmabruk. Ett populärt alternativ är OtterBox-rengöringssatsen för mobiltelefoner, som inkluderar borstar, rengöringsdukar och våtservetter med alkohol för våtrengöring. Dessa satser är tillgängliga på iStores webbplats och ger kunderna ett bekvämt och prisvärt sätt att upprätthålla enhetshygien.

När det gäller prissättning erbjuder iStore rimliga priser för sin hametz-rengöringsservice. Rengöring av en iPhone, iPad, AirPods eller liknande tillbehör kostar 70 NIS, medan MacBook-ägare kan utnyttja tjänsten för 100 NIS. iMac-användare kan få sina enheter rengjorda för 300 NIS. Dessa priser ser till att kunderna kan njuta av en hametz-fri säsong utan att tömma plånboken.

Införandet av iStores hametz-rengöringstjänst speglar den föränderliga landskapet inom teknikbranschen, där företag kontinuerligt förnyar för att möta kundernas efterfrågan. I takt med att kunderna blir alltmer medvetna om vikten av att upprätthålla renlighet och hygien blir sådana tjänster nödvändiga. iStores initiativ att erbjuda omfattande lösningar visar inte bara deras engagemang för kundnöjdhet, utan sätter dem också i en konkurrenskraftig marknad.

För mer information och för att dra nytta av denna unika och bekväma tjänst kan kunder besöka iStores webbplats. Denna tjänst är ett bevis på iStores dedikation till att erbjuda exceptionella kundupplevelser och se till att enheterna alltid är i optimalt skick.

Relaterade länkar:
– iStore Webbplats
– Apples officiella webbplats