Brave Introduces Voice-to-Text Capability to its AI Assistant Leo for iOS Users

Brave har meddelat en spännande nyhet om sin AI-assistent Leo. Den populära AI-assistenten, som tidigare bara var tillgänglig på Android och desktop, utökar nu sin räckvidd till iPhone och iPad-användare. Men iOS-versionen av Leo kommer med en ny funktion som skiljer den från dess Android-motsvarighet – röst-till-text-funktionen.

Leos röst-till-text-funktion gör det möjligt för användare att omvandla talade ord till text, vilket eliminerar behovet av att skriva frågor eller förfrågningar. Med denna nya funktion blir interaktionen med AI-assistenten ännu mer bekväm och användarvänlig. Användarna kan helt enkelt tala sina frågor och Leo kommer att konvertera dem till text, vilket ger effektiv och sömlös kommunikation.

Leo erbjuder ett brett utbud av funktionaliteter för att förbättra webbläsarupplevelsen. Förutom att sammanfatta sidor och videor kan AI-assistenten svara på frågor om innehåll, generera detaljerade skriftliga rapporter, omskriva eller översätta webbsidor, skapa transkriptioner av ljud- eller videomaterial och till och med skriva kod. Brave strävar efter att tillhandahålla användarna en omfattande AI-assistent som täcker olika behov och minskar beroendet av andra liknande tjänster som ChatGPT.

Medan Brave inte är det första webbläsarföretaget som introducerar en AI-assistent, är dess sömlösa integration med webbläsaren en framstående funktion. Användarna kan enkelt komma åt Leo genom att öppna webbläsaren, börja skriva i adressfältet och välja ”Fråga Leo.” Det är en valfri funktion, vilket innebär att användarna har full kontroll och kan inaktivera Leo genom appens inställningar om så önskas.

Det är värt att notera att Brave’s Leo även stöder ett antal olika modeller, inklusive Mixtral 8x7B, Anthropics Claude Instant och Metas Llama 213B. Även om Mixtral 8x7B är inställt som det standardmodell för inlärning av språk för Leo, har användarna flexibiliteten att välja andra modeller eller uppgradera till Leo Premium för högre gränser för månadsavgift på $14,99.

Med införandet av röst-till-text-funktionen och dess utökade tillgänglighet på iOS-enheter fortsätter Brave’s Leo AI-assistent att ge användarna ett kraftfullt verktyg för att förbättra deras webbläsarupplevelse.

Vanliga frågor (FAQ) om Brave’s Leo AI-assistent