Najlepsze akcesoria Meta Quest 3, które warto właściwie wykorzystać

Du har nettopp kjøpt Meta Quest 3-enheten og er imponert over hvor flotte VR-spillene er på denne headseten. Mens du kunne stoppe der, er det verdt å investere i de beste tilbehørene for Quest 3. Med disse tilbehørene kan du fullt ut utnytte ønsket VR-headset. Her er våre anbefalinger for de beste Meta Quest 3-tilbehørene som kan hjelpe deg, spesielt hvis du nettopp har fått tak i en av de attraktive kampanjene på Meta Quest 3.

Meta Quest 3 Elite Strap

Meta Quest 3 Elite Strap er en ny, ergonomisk hodebøyle som passer de fleste hodestørrelser. Med en enkel justeringsring kan den enkelt justeres, og øker betydelig komforten ved bruk. Den lette stroppen hjelper med å redusere trykket på ansiktet samtidig som den jevnt fordeler vekten, noe som gjør brillene mer behagelige å bruke. Baksiden av hodebøylen har et mykt og fleksibelt silikonstøtte, og den elastiske toppremmen hjelper til med å justere brillene over øynene.

Meta Quest Touch Pro-kontrollere

Meta Quest Touch Pro-kontrollerene gir mer realistiske opplevelser enn kontrollere fra andre produsenter. Opplevelsen forbedres med det avanserte TruTouch haptiske tilbakemeldingssystemet, som reagerer på knappetrykk og fingerbevegelser. Med innebygd pekepenn og joystick er presise bevegelser lettere å kontrollere. Settet inkluderer en kompakt ladestasjon, slik at du enkelt kan lade kontrollerne uten unødvendig bruk av batterier. Dette er et utmerket tilbehør som lar deg føle deg helt i kontroll under spill.

Meta Quest 3-etui

Planlegger du å ta Meta Quest 3 med deg på tur? Hold den trygg med det offisielle etuiet. Det kan ikke bare holde headsettet, kontrollerne, ladekabelen, adapteren, hodebåndet og Active Straps, men det er også lett og laget av filt som beskytter utstyret. Inni er det plastrom for å holde alt på plass. Til og med glidelåsen er designet for enkel bruk uten å sette seg fast.

Meta Quest 3 ladestasjon

Meta Quest 3-ladestasjonen er den perfekte multifunksjonelle løsningen for lading av utstyret. Den lar deg lade både brillene og kontrollerne praktisk. Den har et brukervennlig ladesystem med enestående beskyttelse mot overoppheting. Settet inkluderer to oppladbare litiumionbatterier for Touch Plus-kontrollerne, noe som gir bedre valuta for pengene. I tillegg har det moderne design med innebygd LED-belysning som varsler deg når lade prosessen er fullført. Til slutt, en ladestasjon trenger ikke være et kjedelig kjøp, og denne er utrolig nyttig.

Meta Quest 3 silikon ansiktsdeksler

Å bruke Meta Quest 3-briller kan noen ganger føre til ubehag og fuktighetsfølelse, men med Meta Quest 3 silikon ansiktsdeksler kan du enkelt tørke bort svette og skitt, og unngå irritasjon. Disse dekslene lar deg også dele brillene med venner og familie uten bekymringer. I tillegg til de hygieniske fordelene, blokkerer silikon ansiktsdekslene effektivt lys, reduserer blending og reflekser, og gir en mer innlevelsesrik opplevelse. Dette er nyttige tilbehør som du kanskje har oversett tidligere.

Meta Quest Link-kabel 5m