Samsung Galaxy S24 and S23 Series Starting to Receive June Security Patch

Samsung har starta utrulleringa av sikkerhetsoppdateringa for juni, med prioritet på sine Galaxy S24- og S23-modellar. Brukarar i USA får først tilgang til oppdateringane, spesielt dei som nyttar Verizon- og T-Mobile-nettenstenesta. Vidare er eigarar av ulåste variantar av desse modellane i USA klare til å ta imot oppdateringa snart.

Utrulleringa er ikkje berre avgrensa til det amerikanske marknaden; den vil også starte i ulike globale marknader, retta mot same seriane. Denne nye oppdateringa er identifisert med byggnummra S92xUSQS2AXE4 for Galaxy S24 og S91xUSQS3CXE3 for Galaxy S23. Den inkluderer ein omfattande sikkerheitsoppgradering med ei total filstørrelse på cirka 436MB. Oppdateringa er utforma for å rette ein serie med sårbarheiter som inkluderer 37 som er identifisert av Google og ytterlegare 22 som gjeld Samsung sjølv.

For dei som eig Galaxy S24- og S23-smarttelefonane, er det enkelt å verifisere tilgjengelegheita og starte nedlastingsprosessen av denne oppdateringa. Naviger berre til enheten sin Innstillingar, gå vidare til Programvareoppdatering, og vel Last ned og installer. Det er verdt å merke seg at denne spesifikke oppdateringa berre er ei sikkerheitsfiks og inkluderer ingen ekstra funksjonar eller ytelsesforbetringar. Samsung viser si dedikasjon til kundesikkerheit ved å sikre at enhetene deira er trygge mot dei nyaste anerkjente truslane med denne utgivinga.

Regelmessige sikkerhetsoppdateringar er ein viktig del av å oppretthalde smarttelefonsikkerheit. Samsung si praksis med å tilby månatlege sikkerhetsoppar er med på å beskytte brukarar mot nyoppdaga sårbarheiter som potensielt kan nyttast av ondsinna aktørar.