Enhanced Entertainment and Utility Features Rolling Out to Cars with Android Integration

Auka utvidet underhald og tilkobling i bilen med Android

Automobilteknologi utviklar seg med Google i spissen og bringar eit hav av nye funksjonar til køyretøy integrerte med Android-system. Underhaldningsmoglegheitene i bilane blir utvida for å inkludere moglegheita til å streame show frå Max og Peacock, samstundes som ein kan spele populære mobilspel som Angry Birds, takka vere den utvida tilgangen til Google innebygd i køyretøy som Acura ZDX og Ford Explorer.

Oppgraderingar til Android Auto for sjåførar

Drosjesjåførar vil nyte godt av betra app-tilgang når Uber Driver-appen kjem til Android Auto og forbetrar deira biloppleving. Vidare vil Google Cast si praktiske nytte snart bli introdusert i Android Automotive OS, byrjande med Rivilian-flåten, noko som gjer det mogleg å streame videoinnhald direkte frå personlege einingar til skjermane i bilen.

Bluetooth-trackerintegrering for betra eigendomsfunn

Google vil forenkle jakta på mista gjenstandar med den nye funksjonen Finn eininga mi. Denne globale initiativet gjev brukarar moglegheit til å spore personlege eigedomar som nøklar eller lommebøker gjennom Bluetooth-trackerbrikker frå merke som Chipolo og Pebblebee, med framtidige utvidingar som skal inkludere brikker frå eufy, Jio, Motorola og andre.

Handsfree-møte og assistanse bak rattet

For å sikre at fleirstandardtaka framleis er trygge, samarbeider Google med partnarar for å tilby tilgang til lydmøter frå Microsoft Teams, Webex frå Cisco og Zoom, direkte integrert på kompatible bilskjermar. I tillegg står YouTube klar til å bli ein del av underhaldningspakken i bilen som blir tilbydd av Google innebygd, med utvalde produsentar som Polestar og Volvo som oppdaterer denne funksjonen.

Speling og navigasjon blir automatiske

Med nesten ein million månadlege spelarar på GameSnacks for Android Auto, vert denne plattforma utvida til Google innebygde bilar, noko som gir førarar spel som inkluderer Beach Buggy Racing 2 og My Talking Tom Friends. Vidare ventast den globale lanseringa av den populære navigasjonsappen Waze på Google Play Store for Google innebygde bilar å starte med Chevrolet Blazer EV, noko som aukar oppdateringane om sanntids trafikk og vegtilstandar.

Nye kvalitetstrinn for bilapplikasjonar

Google introduserer tre nye kvalitetstrinn som har som mål å optimalisere applikasjonar for det automatiserte miljøet, frå applikasjonar tilpassa til multi-skjermopplevingar til dei kompatible med stor skjermbruk i parkerte bilar. Desse trinna vil hjelpe utviklarar med å sikre at applikasjonane deira gir optimale brukaropplevingar i ulike skjermoppsett i moderne køyretøy.

Strømlina verktøy for utvikling av bilapplikasjonar

Til slutt, for å støtte utviklinga av høgkvalitetsbilapplikasjonar, kunngjer Google spesialiserte verktøy for utviklarar, inkludert ein emulatormodell for fjerntliggande og panoramaskjermar, verktøy for skjermformtilpassing og eit Android Automotive OS-systembilete for Pixel-nettbrettet. Desse verktøya er utforma for å hjelpe utviklarar med å lage applikasjonar som er fleksible og responsive for dei ulike skjermoppsettene som finst i moderne køyretøy.

Forbetra underhaldning og nytteverdi i bilar med Android-integrasjon

Integrasjonen av Android i køyretøya signaliserer eit avgjerande skifte i området for automatiserte infotaiment og nytteverdi. Ettersom teknologien utviklar seg, krev brukarane meir tilknyting og praktiskheit frå køyretøya sine, noko som speglast i moglegheitene til smarttelefonane deira.

Relevante spørsmål og svar:

Kva for underhaldningstilbod er på veg for Android-integrerte bilar?
Android-integrerte bilar vil snart tilby strømmetenester som Max og Peacock, i tillegg til mobilspel som Angry Birds. Dei vil òg inkludere Google Cast for strømming av videoinnhald og tillegg av YouTube for bilvising.

Kva for nytteverdifunksjonar vil være tilgjengeleg med Android-integrasjon i køyretøy?
Nytteverdifunksjonar inkluderer ein Ten fienden min-teneste for å finne personlege eigedomar med Bluetooth-trackerbrikker, handsfri møtemogelegheiter med lydintegrering frå tenester som Microsoft Teams, Webex og Zoom, og navigasjonsappen Waze for oppdateringane om sanntids trafikk.

Kva for nye verktøy blir introdusert for å støtte utviklarar som byggjer bilapplikasjonar?
Google tilbyr spesialiserte verktøy for utviklarar, inkludert ein emulatormodell for ulike skjermtyper, tilpassingsverktøy for skjermformer og eit Android Automotive OS-systembilete for Pixel-nettbrettet.

Viktige utfordringar og kontroversar:
Ein utfordring er å sikre sjåføren si tryggleik medan ein tilbyr betra underhaldningsalternativ. Det er avgjerande at funksjonar i bilen, spesielt dei som involverer videostreaming eller speling, ikkje distraherer føraren. Personvern- og tryggingsbetraktningar knytt til datainnsamling frå appane og sporingstenestene i bilen kan også utgjere ein potensiell utfordring.

Fordeler:
– Auka underhaldnings- og nytteverdialternativ i bilen kan gjere lengre køyringar meir gøyfylte og praktiske.
– Betra tilknyting sikrar at bilar forblir relevante i det raskt utviklande teknologiske landskapet.
– Innføringa av felles verktøy og ressursar forenklar apputviklingsprosessen for det automatiske miljøet.

Ulemper:
– Potensialet for sjåføravbrot grunna nye underhaldningsalternativ i bilen.
– Tryggings- og personvernbetraktningar knytt til datainnsamling av appane og sporingstenester.
– Kontinuerlege oppdateringar og adopsjon av nye teknologiar kan gjera eldre bilmodellar mindre konkurransedyktige eller utdaterte.

Relevante ressursar og meir informasjon kan søkjast frå hovuddomena til selskapa og tenestene som er nemnde, som Google for Android-integrasjon, og strømmetenester som Peacock og Max for deira respektive applikasjonar i bilsystema. Navigasjonsappen Waze er ein annan relevant lenkje for dei som er interesserte i bruken av tenesta i bilen. Desse lenkjene bør berre opnast viss ein er sikker på at dei er veritable.