OnePlus Introduces AI Eraser Tool, Promising More AI Features in the Future

OnePlus har offisielt kunngjort lanseringen av sitt AI-viskelærverktøy og blir med i rekken av andre teknologigiganter som Samsung og Google Pixel når det gjelder AI-funksjonalitet. Med denne nye funksjonen vil OnePlus-brukere nå kunne enkelt fjerne uønskede objekter fra bildene sine ved hjelp av kunstig intelligens. Enten det er en person, en bil eller til og med et kjæledyr, kan AI-viskelæret få dem til å forsvinne på et øyeblikk.

OnePlus AI-viskelær vil først være tilgjengelig på OnePlus 12 og 12R, OnePlus 11, OnePlus Open og OnePlus Nord CE4-modellene denne måneden. Hvis du ikke eier en av disse telefonene, kan det være en god mulighet til å vurdere oppgradering, da det ikke er indikasjoner på at denne AI-funksjonen vil bli utvidet til eldre enheter i nær fremtid.

Men det er ikke alt OnePlus har på plakaten for oss. Selskapet ser ut til å ha flere AI-funksjoner planlagt for fremtiden, selv om de eksakte detaljene ennå ikke er avslørt. Ut fra de siste trendene i bransjen, ville det ikke være overraskende om OnePlus introduserer tekst-til-bilde-generering eller sin egen versjon av en oversettelsesapp. Med Vivo, Xiaomi og andre som allerede viser frem disse funksjonene på MWC 2024, kan OnePlus følge opp med sine innovative AI-tilbud.

Mens OnePlus fortsetter å utvide sine AI-muligheter, kan brukerne forvente enda mer spennende funksjoner på vei. Med OnePlus AI-viskelær bare som begynnelsen, er selskapet klare til å konkurrere med de store aktørene på AI-området. Følg med for oppdateringer om de siste utviklingen fra OnePlus etter hvert som de blir kjent.

Mens du er her, bør du også sjekke ut vår grundige anmeldelse av OnePlus 12R, sammen med våre omfattende guider om de beste Samsung-telefonene og de beste Google Pixel-telefonene som for øyeblikket er tilgjengelige på markedet.

Ofte stilte spørsmål: