Brave Introduces Voice-to-Text Capability to its AI Assistant Leo for iOS Users

Brave har kunngjort en spennende nyhet knyttet til sin AI-assistent Leo. Den populære AI-assistenten, som tidligere bare var tilgjengelig på Android og desktop, utvides nå til iPhone- og iPad-brukere. Imidlertid kommer iOS-versjonen av Leo med en ny funksjon som skiller den ut fra sin Android-kollega – tale-til-tekst-funksjonalitet.

Leos tale-til-tekst-funksjonalitet lar brukerne konvertere talte ord til tekst, og eliminerer behovet for å skrive spørsmål eller søkeord. Med denne nye funksjonen blir interaksjonen med AI-assistenten enda mer praktisk og brukervennlig. Brukerne kan enkelt uttale sine spørsmål, og Leo vil konvertere dem til tekst, og dermed tilby effektiv og sømløs kommunikasjon.

Leo tilbyr et bredt spekter av funksjonaliteter for å forbedre nettleseropplevelsen. I tillegg til å oppsummere sider og videoer kan AI-assistenten svare på spørsmål om innhold, generere detaljerte rapporter, omskrive eller oversette nettsider, opprette transkripsjoner av lyd eller videoinnhold, og til og med skrive kode. Brave har som mål å tilby brukerne en omfattende AI-assistent som dekker ulike behov, og reduserer avhengigheten av lignende tjenester som ChatGPT.

Selv om Brave ikke er det første nettleserselskapet som introduserer en AI-assistent, skiller det seg ut ved sin sømløse integrering med nettleseren. Brukerne kan enkelt få tilgang til Leo ved å åpne nettleseren, begynne å skrive i adressefeltet og velge «Spør Leo.» Dette er en valgfri funksjon, noe som betyr at brukerne har full kontroll og kan deaktivere Leo gjennom appens innstillinger hvis de ønsker det.

Det er verdt å merke seg at Brave’s Leo også støtter en rekke modeller, inkludert Mixtral 8x7B, Anthropics Claude Instant, og Metas Llama 2 13B. Selv om Mixtral 8x7B er standard språkmodell for Leo, har brukerne fleksibilitet til å velge andre modeller eller oppgradere til Leo Premium for høyere grenser mot en månedlig avgift på $14.99.

Med introduksjonen av tale-til-tekst-funksjonalitet og utvidet tilgjengelighet på iOS-enheter, fortsetter Brave’s Leo AI-assistent å tilby brukerne et kraftig verktøy for å forbedre nettleseropplevelsen.

Vanlige spørsmål