Tworzenie Sztabu w Enshrouded

Staven in Enshrouded zijn spreuken die worden gebruikt om te vechten tegen wezens die besmet zijn door de nevels en vijandige stamleiders. Staven zijn beperkt, dus je moet ze maken met verschillende voorwerpen om meer wapens in je inventaris te hebben. Zodra een staf is gebruikt, kan deze niet opnieuw worden gebruikt; je moet er meer verkrijgen om meerdere keren krachtige aanvallen uit te voeren.

Om staven te verkrijgen in Enshrouded, moet je het niet-speelbare personage, de Alchemist (NPC), ontgrendelen en deze in je basis plaatsen. De Alchemist zal je helpen meer staven te maken voor je magische wapens.

Stappen om staven te verkrijgen in Enshrouded

Nadat je de Alchemist in Enshrouded hebt ontgrendeld, moet je specifieke voorwerpen verzamelen om staven te maken. De benodigde voorwerpen kunnen variëren, afhankelijk van de spreuk. Voorwerpen voor ijspreuken zullen verschillen van voorwerpen voor vuurspreuken.

Volg de onderstaande stappen om meer IJs- en Vuurstaven te verkrijgen in Enshrouded:

Zeldzame IJsstaf

1. Ga naar de Werkplaats van de Alchemist en interageer ermee.
2. Zoek de recepten om staven te maken.
3. Selecteer het recept voor de IJsstaf.
4. In het tabblad wordt gevraagd om twee eenheden water en vijf Vloeistofwolken te verzamelen.
5. Om Vloeistofwolken te verkrijgen, moet je witte paddenstoelen met gesloten doppen oogsten. Onthoud dat Vloeistofwolkenpaddenstoelen alleen te vinden zijn in mistige gebieden.
6. Vernietig kratten en tassen. Jaag op beren om water te verkrijgen.
7. Klik op de knop maken om de Vuurstaf te creëren.

Vuurstaf in de vorm van een Bal

1. Ga naar de Werkplaats van de Alchemist en interageer ermee.
2. Zoek het recept voor de Vuur Bal.
3. In het tabblad wordt je geïnformeerd over de vereisten. Je moet 10 hars, één teer en twee eenheden bot verzamelen.
4. Hars kan worden verkregen door roze en oranje bladeren van bomen te snijden. Verzamel voorwerpen uit houtstapels na het snijden.
5. Om teer te maken, verzamel 30 houten blokken en 6 modder, en interageer vervolgens met de smid om het proces te starten. Het maken van teer duurt zes minuten en levert 20 teer op.
6. Je moet wilde dieren jagen en botten verkrijgen. Plaats de botten op de Slijpsteen en interageer met de Alchemist. Botten maken duurt één minuut.
7. Interageer vervolgens opnieuw met de Alchemist. Gebruik de voorwerpen om de Vuur Bal te maken.

In Enshrouded kun je meerdere soorten staven maken. Het proces is vergelijkbaar, maar de recepten kunnen variëren. Je kunt dezelfde stappen volgen om andere Spreukenstaven te maken, maar de benodigde voorwerpen kunnen verschillen.

Mana in Enshrouded

Om staven te gebruiken en spreuken uit te spreken in Enshrouded, heb je Mana nodig. De aanvalskracht van magiërs hangt af van de hoeveelheid Mana die ze hebben. Je kunt de hoeveelheid Mana zien in de linkerbovenhoek van het scherm, gemarkeerd met een blauwe balk. Je kunt de exacte resterende Mana controleren door toegang te krijgen tot het personagemenu.

Staven vereisen een aanzienlijke hoeveelheid Mana. Als je weinig Mana hebt, kun je deze speciale vaardigheden niet gebruiken.

Dit concludeert onze gids over hoe je staven kunt verkrijgen in Enshrouded. Je kunt ook onze andere spelgidsen bekijken: Hoe Klasse Opnieuw Instellen in Enshrouded, Hoe een Rugzak te Verkrijgen in Enshrouded, Hoe Vlas te Verbouwen in Enshrouded, Beginnertips en Trucs in Enshrouded, Snel Reizen in Enshrouded.

Veelgestelde Vragen (FAQ) over Staven in Enshrouded