Smartphone Savings: Top Picks Under R$ 1,000 on Amazon

Amazon is momenteel bezig met een reeks deals, waarbij klanten worden uitgenodigd om hun technologie te upgraden zonder de bank te breken. Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe smartphone zijn er nu lijsten met budgetvriendelijke opties beschikbaar, elk kost minder dan R$ 1.000.

Grijp een Global Version Xiaomi Redmi 12 4G met 5% korting; het heeft een royale opslagcapaciteit van 256 GB en 8 GB RAM, gehuld in een opvallende Sky Blue afwerking. Motorola-liefhebbers kunnen uitkijken naar de Moto G24, met een 8GB RAM Boost en 20% korting op de oorspronkelijke prijs. Daarnaast is de Xiaomi Redmi 12 4G verkrijgbaar in een strak Midnight Black voor degenen die de voorkeur geven aan een meer ingetogen look, met een korting van 9%.

Voor gamingliefhebbers staat de POCO C65 met NFC-mogelijkheid, MediaTek Helio G85 Octa Core, en een krachtige batterij van 5000mAh ook op de lijst met 5% korting. Realme biedt twee modellen voor een budget: de mintgroene C51 Dual Sim smartphone met 17% korting en de krachtige zwarte C53 met 8% korting.

Fans van de klassiekers kunnen terugvallen op de Samsung Galaxy-serie—van de A05 in weelderig groen met 6% korting tot de elegante diepblauwe Galaxy A15, en het smetteloze zwarte A05-model met een genereuze korting van 10%. Tot slot biedt Motorola een koopje voor de prijsbewuste shopper met de Moto E22, met 11% korting op de normale prijs.

Deze aanbiedingen geven techliefhebbers de kans om zich te verliezen in de nieuwste gadgets zonder zich schuldig te voelen over te veel uitgeven. Zorg ervoor dat je deze Amazon-kortingen pakt en stap zonder vertraging in de wereld van slimme connectiviteit.