Poco M6 4G Hits the Italian Market with Attractive Inaugural Discounts

De nieuw gelanceerde Poco M6 4G is nu verkrijgbaar op Amazon Italië en biedt twee opslagversies voor techliefhebbers. Consumenten hebben de keuze tussen het standaardmodel met 6 GB RAM en 128 GB opslag of het grotere model met 8 GB RAM en 256 GB opslag.

Gedurende een introductieperiode tot 17 juni komen beide modellen met een tijdelijke korting, waardoor ze respectievelijk €149 en €169 kosten, een besparing van €20 op hun reguliere prijs. Deze aanbiedingen zijn bedoeld om vroege adopters aan te trekken die op zoek zijn naar een nieuw apparaat tegen een concurrerende prijs.

De Poco M6 beschikt over een royaal 6,79-inch Full HD IPS LCD-display met een verversingssnelheid van 90 Hz, wat zorgt voor vloeiende beelden. Het wordt aangedreven door de MediaTek Helio G91-Ultra SoC, vergezeld van maximaal 8 GB RAM. Hoewel de telefoon is uitgerust met eMMC 5.1-opslag, die misschien niet de snelste op de markt is, ondersteunt hij wel uitbreidbare opslag tot 1 TB via een microSD-kaart.

Fotografie-enthousiasten kunnen genieten van de dubbele camera-opstelling aan de achterzijde, waaronder een aanzienlijke 108 MP hoofdcamera, aangevuld met een 2 MP macrolens. Het toestel wordt aangedreven door een krachtige batterij van 5.030 mAh die 33W snel opladen ondersteunt, een opmerkelijke eigenschap in zijn klasse. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een 3,5 mm audio-aansluiting en een infraroodzender, die niet vaak voorkomen in moderne smartphones, ervoor dat de Poco M6 kan dienen als afstandsbediening voor verschillende apparaten.

Hieronder vind je de uitgebreide technische specificaties van de smartphone.