Realme C65: A Budget Smartphone with Sleek Design and Impressive Features

Realme heeft onlangs zijn nieuwste budgetsmartphone, de Realme C65, gelanceerd in Vietnam. Dit nieuwe apparaat heeft een stijlvol ontwerp en een reeks indrukwekkende functies. Hoewel het geïnspireerd is door het ontwerp van Samsung’s Galaxy S22, heeft de Realme C65 zijn eigen unieke charme.

Een van de opvallende kenmerken van de Realme C65 is de strakke en glanzende afwerking aan de achterkant, wat zorgt voor een premium uitstraling. Het rechthoekige camerablok, dat doet denken aan de Galaxy S22, draagt bij aan de esthetische aantrekkingskracht van het apparaat. Ondanks zijn grote formaat blijft de C65 slank, met een dikte van slechts 7,64 mm en een gewicht van 185 gram.

Aan de voorkant krijgen gebruikers een lange 6,67-inch LCD-scherm met HD+ resolutie en een vloeiende verversingssnelheid van 90Hz. De centraal geplaatste uitsparing herbergt de 8MP selfiecamera, die wordt versterkt door Realme’s Mini Capsule 2.0-technologie. Deze technologie geeft de camera aan de voorkant een stijlvolle uitstraling en maakt het visueel aantrekkelijk.

Onder de motorkap wordt de Realme C65 aangedreven door een MediaTek Helio G85 SoC, in combinatie met maximaal 8 GB RAM en 256 GB interne opslag. Fotografie-enthousiastelingen zullen de 50MP primaire camera en de AI-lens aan de achterkant waarderen, terwijl liefhebbers van selfies prachtige zelfportretten kunnen maken met de 8MP camera aan de voorkant.

Om ervoor te zorgen dat de C65 de hele dag gebruikt kan worden, is deze voorzien van een krachtige 5.000 mAh-batterij die 45W bekabeld snel opladen ondersteunt. Dit betekent minder tijd wachten tot het apparaat is opgeladen en meer tijd om te genieten van de functies. Andere kenmerken van de C65 zijn onder andere Bluetooth 5.0, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, een zijkant gemonteerde vingerafdruksensor en IP54 water- en stofbestendigheid.

Realme biedt de C65 aan in twee aantrekkelijke kleuropties, namelijk Purple Nebule en Black Milky Way, die aansluiten bij verschillende stijlvoorkeuren. Het apparaat is verkrijgbaar in drie opslagconfiguraties, met prijzen variërend van ongeveer 148 USD (~ PKR 40.000) voor de variant met 6 GB RAM en 128 GB opslag tot ongeveer 192 USD (~ PKR 53.000) voor de optie met 8 GB RAM en 256 GB opslag.

Met zijn strakke ontwerp, indrukwekkende specificaties en betaalbare prijs is de Realme C65 een populaire keuze voor budgetbewuste smartphonekopers die zowel stijl als functionaliteit waarderen.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de kleuropties voor de Realme C65?
De Realme C65 is verkrijgbaar in de kleuropties Purple Nebule en Black Milky Way.

Welke camera’s heeft de Realme C65?
De Realme C65 heeft een 50MP primaire camera en AI-lens aan de achterkant, en een 8MP camera aan de voorkant.

Ondersteunt de Realme C65 snelladen?
Ja, de Realme C65 wordt geleverd met 45W bekabeld snel opladen.

Is de Realme C65 water- en stofbestendig?
Ja, de Realme C65 heeft een IP54-classificatie voor water- en stofbestendigheid.

Bronnen:
Realme Official Website
GSMArena – Smartphone Reviews and News
TechRadar – Best Budget Smartphones