Waarom een always on display?

Altijd verbonden blijven is een essentieel onderdeel van ons digitale leven geworden. Een van de technologieën die dit mogelijk maken is de Always On Display-functie, die beschikbaar is op bepaalde smartphones. Deze functie stelt gebruikers in staat om meldingen op hun vergrendelscherm te bekijken zonder hun smartphone aan te raken. Maar wat is Always On Display precies en hoe kan het uw digitale ervaring verbeteren?

Wat is Always On Display?
Always On Display is een functie die continu informatie weergeeft op het vergrendelscherm van uw smartphone, zelfs als het scherm is uitgeschakeld. Dit kan variëren van de datum en tijd tot meldingen van apps, het weer, uw agenda of Bixby Routines. Het doel van deze functie is om u op de hoogte te houden zonder dat u uw telefoon hoeft te ontgrendelen of aan te raken.

Hoe werkt Always On Display?
Het activeren van Always On Display is eenvoudig. Ga naar Instellingen op uw startscherm, tik op “Vergrendelscherm” en activeer de wisselknop voor “Always On Display”. U kunt ook de instellingen van Always On Display controleren en aanpassen door op “Always On Display” te tikken.

Eenmaal geactiveerd, zal Always On Display standaard de klok en meldingen weergeven. U kunt echter ook andere apps toevoegen om weer te geven op het vergrendelscherm, zoals muziek, de agenda, het weer, of Bixby Routines. Dit kan gedaan worden door naar Instellingen te gaan, op “Vergrendelscherm” te tikken, “Widgets” te selecteren en de wisselknoppen naast elke app die u wilt weergeven op het vergrendelscherm te activeren.

Waarom Always On Display gebruiken?
Always On Display biedt een aantal voordelen. Ten eerste kunt u snel en gemakkelijk belangrijke informatie bekijken zonder uw telefoon te ontgrendelen. Dit kan tijd besparen en de efficiëntie verhogen. Ten tweede kunt u uw vergrendelscherm personaliseren door te kiezen welke informatie en welke apps worden weergegeven. Dit zorgt voor een meer gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke ervaring.

Veelgestelde vragen
Wat is Always On Display?
Always On Display is een functie die continu informatie weergeeft op het vergrendelscherm van uw smartphone, zelfs als het scherm is uitgeschakeld.

Hoe activeer ik Always On Display?
Ga naar Instellingen op uw startscherm, tik op “Vergrendelscherm” en activeer de wisselknop voor “Always On Display”.

Kan ik kiezen welke informatie wordt weergegeven op Always On Display?
Ja, u kunt kiezen welke apps en welke informatie worden weergegeven op het vergrendelscherm.

Is Always On Display beschikbaar op alle smartphones?
Nee, Always On Display en sommige van de functies zijn alleen beschikbaar op bepaalde toestellen.

Verklarende woordenlijst
Always On Display: Een functie die continu informatie weergeeft op het vergrendelscherm van uw smartphone, zelfs als het scherm is uitgeschakeld.
Bixby Routines: Een functie van Samsung-smartphones die automatisch bepaalde acties uitvoert op basis van uw routines.
Widgets: Kleine applicaties die op het startscherm van uw smartphone kunnen worden weergegeven en die beperkte functionaliteit bieden, zoals het weergeven van het weer of het afspelen van muziek.