Een Eerste Blik op de Nieuwe Pixel 9 Pro: Veranderingen en Verwachtingen

Het is slechts enkele maanden geleden dat de Pixel 8 op de markt kwam, maar dat weerhoudt insiders er niet van om alvast een glimp op te vangen van de aankomende Pixel 9. Betrouwbare bronnen hebben al vroegtijdig beelden gedeeld van wat naar verluidt de nieuwe Pixel 9 Pro van Google is.

Deze nieuwe smartphone lijkt een aantal opvallende ontwerpveranderingen te hebben ondergaan. Zo zijn de randen van de telefoon volledig vlak, wat doet denken aan de stijl van de iPhone. Maar dat is niet de enige grote ontwerpwijziging. Google lijkt ook de achterste camerabalk te hebben herontworpen. In plaats van de camerabalk over de volledige breedte van de telefoon uit te strekken, toont de render een opstelling met drie camera’s binnen een uitstekend, ovaalvormig eiland, vergelijkbaar met de Pixel Fold.

Het lijkt er ook op dat de Pixel 9 Pro een iets kleiner 6,5-inch display heeft (ten opzichte van 6,7 inch op de Pixel 8 Pro). Net als bij de Pixel 8 Pro lijkt de Pixel 9 Pro de aan/uit-knop en de volumeknop aan de rechterkant van het apparaat te hebben. Google lijkt echter de plaatsing van de SIM-kaart te hebben veranderd.

Hoewel deze lekken ons een eerste blik geven op wat we kunnen verwachten van de Pixel 9 Pro, is het belangrijk om te onthouden dat deze informatie nog niet officieel is bevestigd door Google. We kijken uit naar de officiële aankondiging en de mogelijkheid om deze nieuwe smartphone in actie te zien.

Veelgestelde Vragen (FAQ)
Wat is een ‘render’?
Een render is een computergegenereerde afbeelding van een object. In dit geval verwijst het naar de afbeeldingen van de Pixel 9 Pro die zijn gedeeld door insiders.

Wat is de Pixel Fold?
De Pixel Fold is een andere smartphone van Google, die bekend staat om zijn opvouwbare ontwerp. De camera-opstelling van de Pixel 9 Pro lijkt op die van de Pixel Fold.

Wat betekent het dat de randen van de telefoon ‘volledig vlak’ zijn?
Dit verwijst naar het ontwerp van de randen van de telefoon. In plaats van afgerond, zijn de randen van de Pixel 9 Pro volledig vlak, vergelijkbaar met het ontwerp van sommige iPhone-modellen.