Een Maand Later: De iPhone 15 Blijft een Uitstekende Upgrade

De iPhone 15 is een welkome upgrade voor mensen met oudere telefoons. De Dynamic Island helpt eindelijk de standaard iPhone van Apple om Android bij te benen als het gaat om multitasking; de camera voelt aanzienlijk verbeterd; en de batterijduur is lang genoeg om je een dag en nog wat door te komen.

Batterijduur en Opladen
Ik gebruik de standaard 6,1-inch iPhone 15 nu bijna een maand en hij is meer dan in staat om een volledige dag door te komen op één enkele lading. Ik vind mezelf zelden op zoek naar een oplader tijdens de werkdag, en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik het niet zou halen naar een na-werk evenement zoals een borrel met collega’s. De iPhone 15 kan 50% van zijn batterij aanvullen in 30 minuten met behulp van een 20W-adapter, terwijl de 15 Plus hetzelfde bedrag kan bijvullen in 35 minuten, volgens Apple.

Vrienden Vinden met de iPhone 15
Je kunt al jaren je locatie delen met andere iPhone-gebruikers, maar Apple heeft dat een stap verder gebracht met de iPhone 15. De nieuwe telefoons van Apple bevatten een functie genaamd Precision Finding voor Find My, die je letterlijk in de juiste richting wijst van de persoon die je probeert te vinden. Ik heb dit uitgeprobeerd met een van de enige andere mensen die ik ken die een iPhone 15 heeft: mijn man, die ook toevallig een tech-journalist is. Om het te testen, vertelde ik hem zich te verstoppen in een willekeurig gangpad in onze lokale supermarkt terwijl ik buiten wachtte. Het duurde even voordat de iPhone zijn locatie had vastgelegd, maar hij leidde me binnen enkele minuten naar het exacte gangpad.

Camera, Dynamic Island en Andere Functies
Ik heb de nieuwe 48-megapixel camera, Dynamic Island, USB-C en algemene prestaties in mijn eerste review van de iPhone 15 besproken. Maar nu ik meer tijd met het apparaat heb doorgebracht, heb ik nog wat extra gedachten om te delen. De iPhone 15 is een welkome upgrade voor mensen met oudere telefoons. De Dynamic Island helpt eindelijk de standaard iPhone van Apple om Android bij te benen als het gaat om multitasking; de camera voelt aanzienlijk verbeterd; en de batterijduur is lang genoeg om je een dag en nog wat door te komen.