Infinix Offers Significant Discounts on Hot 30 and Smart 7 HD Smartphones in Pakistan

Infinix, ett ledande smartphonevarumärke, gör vågor i Pakistan genom att erbjuda betydande rabatter på två av sina bortglömda modeller, Infinix Hot 30 och Smart 7 HD. Dessa prissänkningar gör inte bara dessa enheter mer prisvärda utan skapar även möjlighet för prismedvetna konsumenter att få tag på högkvalitativa smartphones. Låt oss fördjupa oss i detaljerna kring dessa spännande prissänkningar.

Infinix Hot 30, specifikt 8/128GB varianten, är nu tillgänglig till ett attraktivt pris på 34 999 Rs, vilket innebär en betydande rabatt på 3 000 Rs från det ursprungliga priset. En av de mest imponerande funktionerna på denna enhet är dess imponerande 6,78-tums skärm med en smidig 90Hz uppdateringsfrekvens och FHD+ upplösning. Dessutom erbjuder den Widevine L1-stöd, vilket ytterligare förbättrar visningsupplevelsen. Infinix Hot 30 pryds också av en premiumdesign med en tydlig vinge-stripe-fuselage-mönster på baksidan som rymmer en dubbelkamera. Inkluderingen av en dubbelutnyttjad strömbrytare och fingeravtrycksläsare på kanterna bidrar till dess attraktivitet. Fotografi-entusiaster kommer att uppskatta enhetens 50MP primärsensor, Assistiv lins och en 8MP frontkamera för fantastiska selfies. Den drivs av en Android 13-drivande MTK Helio G88 SoC-processor, 8GB RAM och erbjuder generösa 128GB internlagring som kan expanderas upp till 1TB med ett SD-kort. Det 5000mAh stora batteriet med 33W snabbladdning säkerställer långvarig skärmtid.

Å andra sidan ser Infinix Smart 7 HD, med sin 2/64GB variant, en anmärkningsvärd prissänkning från 22 000 Rs till ett mycket prisvärt 19 999 Rs, vilket ger kunderna möjlighet att spara upp till 2 000 Rs. Smart 7 HD är utformad för användare som söker en pålitlig och estetiskt tilltalande enhet inom ett begränsat budgetutrymme. Den har ett blygsamt 5000mAh batteri, vilket ger hela-dagens användning på en enda laddning. Enheten har en 6,6-tums IPS LCD med en HD-upplösning på 720 x 1612 pixlar, vilket gör den idealisk för multimediaanvändning. När det gäller kameramöjligheter har den en 5MP selfiekamera och en dubbelkamerauppställning (8MP + 0,08MP) på baksidan med olika fotograferingsfunktioner. Smart 7 HD drivs av en pålitlig 1,6GHz Octa-Core CPU, åtföljd av 2GB RAM och 64GB UFS 2.1 internminne, som kan expanderas via ett dedikerat minneskortsfack.

Med dessa betydande rabatter gör Infinix en kraftfull ansträngning för att väcka intresse för sina smartphones Hot 30 och Smart 7 HD i Pakistan. Genom att göra dessa enheter mer tillgängliga för en bredare publik strävar Infinix efter att erbjuda sömlösa och njutbara smartphoneupplevelser för prismedvetna konsumenter.