Spr gsut samfunn: Støtte for skeive bønder i New Hampshire

NH Queer Farmer Network sitt Instagram-konto er fylt med rosa, regnbuefarger og vakre landskap, som tiltrekker oppmerksomheten til denne mystiske gruppen. Anonymiteten til de som arbeider for å danne et fellesskap for homoseksuelle bønder i New Hampshire har et ubestemt formål på grunn av bevisstheten om reaksjonene homoseksuelle bønder som mottar støtte fra skattepenger i andre stater møter.

Selv om NH Queer Farmer Network for øyeblikket ikke tar imot offentlige midler, har de ingen nøling med å kaste lys over sitt arbeid. Ariel Aaronson-Eves, en talsperson og medlem av nettverket, har delt sitt personlige reise som en fyr fra en forstadsby og akademisk bakgrunn som endte opp med et uventet yrkesvalg innen jordbruk. Dette ble et middel for selvutfoldelse og en unik form for erobring.

NH Queer Farmer Network har som mål å være mer enn bare en formidler av forbindelser mellom homoseksuelle bønder. De streber også etter å bidra med støtte til mental helse. Mental velvære er et viktig fokus i jordbrukssamfunnet på grunn av den betydelige høyere selvmordsraten blant bønder sammenlignet med den generelle befolkningen. Økt økonomisk press, begrenset tilgang til mental helsetjenester og sosiale fordommer er økende risikofaktorer som bønder står overfor. For homoseksuelle bønder forverres problemene av fordommer relatert til seksuell legning.

I denne konteksten legger samfunnsutviklingseksperten Ike Leslie vekt på behovet for institusjonelle og politiske endringer for at jordbruket skal overleve som yrke. Homoseksuelle bønder må samarbeide for å finne løsninger på unike utfordringer som arbeidsdeling, deling av traktorer og kapital. Byggingen av slike fellesskap er ikke bare en handling av motstand mot sosialt press, men også en feiring av glede og motstandskraft som finnes i homoseksuelle bønder sitt samfunn.

Historien om NH Queer Farmer Network går utover grensene. Ved å tilby et trygt rom for homoseksuelle bønder å koble seg sammen, støtte og oppmuntre hverandre, bryter dette nettverket ned falske aggressive uttrykk, viser viktigheten av mangfold i jordbruket og baner vei for et blomstrende fellesskap.

Vanlige spørsmål om NH Queer Farmer Network

1. Hva er NH Queer Farmer Network?
NH Queer Farmer Network er et fellesskap av homoseksuelle bønder i New Hampshire, med målet om å skape et blomstrende fellesskap og støtte hverandre.

2. Hvorfor er denne kontoen anonym?
Denne kontoen opererer anonymt på grunn av bevisstheten blant medlemmene om reaksjonene homoseksuelle bønder som mottar støtte fra skattepenger i andre stater møter.

3. Mottar NH Queer Farmer Network offentlige midler?
For øyeblikket mottar NH Queer Farmer Network ikke offentlige midler, men de har et ønske om å kaste lys over sitt arbeid.

4. Hva betyr jordbruk for homoseksuelle personer?
For homoseksuelle personer kan jordbruk være en måte å uttrykke seg på og en unik form for coming out. For eksempel delte medlemmet av nettverket, Ariel Aaronson-Eves, sin personlige historie om å gå fra å være profesjonell gårdarbeider til å være en talsperson for homoseksuelle bønder.

5. Hvordan gir NH Queer Farmer Network støtte til mental helse?
Dette nettverket streber etter å tilby støtte til homoseksuelle bønder for deres mentale helse. I jordbrukssamfunnet er det en betydelig høyere selvmordsrate blant bønder sammenlignet med den generelle befolkningen. Økonomisk press, begrenset tilgang til mental helsehjelp og sosiale fordommer bidrar til disse problemene.

6. Hvilke løsninger diskuteres i homoseksuelle bondesamfunnet?
Homoseksuelle bønder samarbeider for å finne løsninger på unike utfordringer, inkludert arbeidsdeling, deling av traktorer og kapital. Disse løsningene har som mål å sikre at jordbruket kan overleve som et yrke og bygge opp støttende fellesskap.

7. Hva er formålet med å bygge et fellesskap?
Byggingen av et fellesskap i NH Queer Farmer Network handler ikke bare om å motstå sosialt press, men også om å feire glede og motstandskraft som finnes i homoseksuelle bønders samfunn.

Termer Definisjoner:
– Homoseksuelle bønder: Enkeltpersoner i jordbrukssektoren med homoseksuell identitet.
– Fordommer: Negative oppfatninger eller holdninger knyttet til en bestemt gruppe eller egenskap.
– Sjansene for å overleve: Evnen til å vedvare under spesifikke forhold eller i en spesiell tilstand.

Forslag til relaterte lenker:
1. LGBTQ+ Farmer Resources: Informasjon og ressurser for LGBTQ+ bønder.
2. Rainbow Families: Støtte og fellesskap for LGBTQ+ familier i jordbruket.
3. Agriculture Transparency Project: Støtter jordbruksarbeidere og jordbruksnæringen gjennom erklæringer om åpenhet.