Nowa technologia real-time voice transformation od Crimson Technology, Inc.

Crimson Technology, Inc. ynskjer med stolthet kunngjera lanseringa av sitt nyaste sanntids taletransformasjonsprogram, Voidol3 – Drevet av Realtid og Reell stemmeendring. Voidol3 er no tilgjengeleg for nedlasting og byr på avansert lydbehandlingsteknologi som gir ei unik og allsidig taletransformasjonsoppleving. Enten du er ein VTuber, spelar eller innhaldsskapar, vil Voidol3 vere ditt hemmelege våpen. Skil deg ut i talechatter, skap unikt innhald og eliminer bekymringar om stemma di. Oppdag din perfekte stemme leikande lett med Voidol3!

Innovative funksjonar som forbetrar brukaropplevinga

Voidol3 integrerer naudfritt sanntids taletransformasjon drevet av kunstig intelligens (AI) og ein høyytelses stemmesyntesemotor driven av Synthesizing (SYNTH) modus, og oppnår eneståande nøyaktigheit og fleksibilitet i stemmeomsetjing. Brukarar kan nyte forbetra konverteringskvalitet, hvisketransformasjon, intonasjonsvektlegging og talrike uttrykksmoglegheiter.

Kreativ taletransformasjon for hobbyistar og profesjonelle

Voidol3 rettar seg ikkje berre mot behova til VTubers og spelrelaterte innhaldsskaparar, men tiltrekker også varierte skaparar, inkludert hobbyistar, programprodusentar og bedriftsbrukarar. Frå bruk av avatarar i virtuelle rom til å skape ulikt strømmeinnhald, støttar Voidol3 kreativitet innan alle felt.

Produktoversikt

Voidol3 er kompatibelt med både Windows- og macOS-system, der standardversjonen har ein pris på $270 og Voidol2-oppgraderingsversjonen er tilgjengeleg for $170. For detaljert produktinformasjon og kjøp, besøk vår offisielle nettside.

Produktnamn:
– Voidol3 – Drevet av R.C.voice –
– Voidol3 for Windows – Standardversjon
– Voidol3 for Windows – Voidol2-oppgraderingsversjon
– Voidol3 for macOS – Standardversjon
– Voidol3 for macOS – Voidol2-oppgraderingsversjon

Viktige notat

Prisar kan endrast utan føregåande varsel.
Eksisterande stemmemodellar er kompatible, men krev reinstallasjon for bruk med Voidol3.
Samtidig bruk av Voidol2 støttast ikkje.
Eit gyldig lisensnøkkel for Voidol2 er påkravd for å installere Voidol2-oppgraderingsversjonen.
Vi støttar ikkje oppgraderingar frå Voidol1.

Innføringsvideo tilgjengeleg på vår offisielle YouTube-kanal

For ein detaljert forståing av funksjonane og bruken av Voidol3, sjå innføringsvideoen vår på vår offisielle YouTube-kanal.

Varemerkeerklæring

Mac App Store, macOS og iOS er varemerke til Apple Inc.
Windows er eit varemerke for Microsoft Corporation.
Alle andre firma- og produktnamn, etc. som er nemnde er registrerte varemerke eller varemerke for respektive føretak.
R.C.voice er et registrert varemerke for Crimson Technology, Inc. i Japan.
Voidol er et registrert varemerke for Crimson Technology, Inc. i Japan.

Media kontak

Underhalding AI-deling, Kontaktperson: Shunsuke Tanaka, 2-37-2 Ikejiri, Setagaya-ku, Tokyo 154-0001, Japan, Offisiell nettside for Crimson Technology, E-post: [email protected], Telefon: +81-50-3816-7190, Kjelde: Crimson Technology, Inc.