Nowe słuchawki Belkin SoundForm oferują wysoką jakość dźwięku w przystępnej cenie

Belkin, een bekende fabrikant van consumentenelektronica, introduceert twee nieuwe modellen SoundForm-hoofdtelefoons op de markt, beschikbaar voor onder de $100. De Inspire en Adapt modellen bieden hoogwaardig geluid en vele handige functies.

Belkin SoundForm Inspire is speciaal ontworpen voor kinderen. De fabrikant heeft overlegd met jonge gebruikers om een apparaat te creëren dat niet alleen comfortabel is, maar ook veilig voor hun gehoor. De Inspire-hoofdtelefoons zijn draadloos en uitgerust met 40 millimeter geluidsdrivers. Ze hebben ook een verstelbare, zachte hoofdband en kleinere oorkussens die beter passen bij kinderhoofden. De hoofdtelefoons bieden 35 uur afspeeltijd op een enkele lading en hebben een volumebegrenzing ingesteld op 85dB om het gehoor van de gebruiker te beschermen tegen overmatig lawaai.

Aan de andere kant is Belkin SoundForm Adapt gericht op volwassenen. De Adapt-hoofdtelefoons zijn ook draadloos en bieden verschillende verbindingsmogelijkheden zoals Bluetooth, USB-C en 3.5mm. Ze hebben oorkussens van traagschuim die comfort bieden bij langdurig gebruik. Het Adapt-model heeft een batterijlevensduur tot 65 uur en een microfoon met ruisonderdrukkingstechnologie voor heldere geluidskwaliteit tijdens gesprekken.

Beide modellen hoofdtelefoons zijn nu verkrijgbaar op de website van Belkin. De Inspire-hoofdtelefoons kosten $69,95, terwijl de Adapt-hoofdtelefoons $79,95 kosten. Dit is een uitstekende gelegenheid om hoogwaardige draadloze hoofdtelefoons tegen een betaalbare prijs aan te schaffen.

Veelgestelde vragen:

1. Welke SoundForm-hoofdtelefoonmodellen zijn beschikbaar van Belkin?
– Belkin introduceert twee nieuwe modellen SoundForm-hoofdtelefoons: Inspire en Adapt.

2. Wat zijn de kenmerken van de SoundForm Inspire-hoofdtelefoons?
– SoundForm Inspire-hoofdtelefoons zijn specifiek ontworpen voor kinderen. Ze hebben draadloze connectiviteit, een verstelbare zachte hoofdband, kleinere oorkussens voor een betere pasvorm op kinderhoofden, 40 millimeter geluidsdrivers, 35 uur afspeeltijd op een enkele lading en een volumebegrenzing ingesteld op 85dB om het gehoor van de gebruiker te beschermen.

3. Wat zijn de kenmerken van de SoundForm Adapt-hoofdtelefoons?
– SoundForm Adapt-hoofdtelefoons zijn ontworpen voor volwassenen. Ze zijn draadloos en bieden verschillende verbindingsmogelijkheden zoals Bluetooth, USB-C en 3.5mm. Ze hebben oorkussens van traagschuim, tot 65 uur batterijlevensduur en een microfoon met ruisonderdrukkingstechnologie.

4. Waar kan ik Belkin SoundForm-hoofdtelefoons kopen?
– Belkin SoundForm-hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar op de website van Belkin.

5. Hoeveel kosten de Inspire- en Adapt-hoofdtelefoons?
– De Inspire-hoofdtelefoons kosten $69,95 en de Adapt-hoofdtelefoons kosten $79,95.

Links naar de hoofdpagina:
– Belkin (homepage van Belkin)