Honor prezentuje Magic V2 RSR Porsche Design: Więcej niż tylko smartphone zwykły

Honor heeft onlangs de opvouwbare smartphone Magic V2 in Europa geïntroduceerd, terwijl ze aankondigden dat de Magic V2 RSR Porsche Design-smartphone ook naar Europa komt. De speciale editie kan echter meer markten bereiken dan alleen Europa, aangezien deze onlangs TDRA-certificering heeft gekregen.

Magic V2 RSR Porsche Design Honor werd opgemerkt op de TDRA-certificeringswebsite onder het modelnummer VER-N49DP. Hoewel de certificering geen specifieke details onthult over de releasedatum of technische specificaties van de smartphone zelf, bevestigt het wel dat Honor het proces is gestart voor een mogelijke lancering in de Verenigde Arabische Emiraten.

Specificaties van de Honor Magic V2 RSR Porsche Design:
Magic V2 RSR Porsche Design is het resultaat van de samenwerking tussen Honor en Porsche Design. Het wordt aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2-chipset en draait op Android 13 gebaseerd op MagicOS 7.2. Het apparaat biedt 16 GB RAM en 1 TB interne opslag.

De smartphone beschikt over een dubbel display, bestaande uit een opvouwbaar LTPO OLED intern display van 7,92 inch en een extern LTPO OLED coverdisplay van 6,43 inch, beide met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het apparaat wordt aangedreven door een 5000 mAh batterij die 66W bekabeld opladen en 5W omgekeerd opladen ondersteunt.

Ook de fotografiecapaciteiten van de smartphone zijn opmerkelijk. Het is uitgerust met een hoofdcamera van 50 MP, een telelens van 20 MP en een groothoeklens van 50 MP. Voor selfies en videogesprekken is er een frontcamera van 16 MP.

Zie ook:

Honor Magic V2 RSR Porsche Design – Veelgestelde vragen (FAQ):