EdF podpisuje jeden z największych umów dotyczących zarządzania energią w UK

EdF, een leverancier van energie uit kerncentrales tot hernieuwbare energiebronnen, heeft een van de grootste energiebeheer overeenkomsten in het Verenigd Koninkrijk ondertekend. Het doel van de overeenkomst is om de opbrengst te optimaliseren van het gedeelde gebruik van een 66 MWp zonne-energiecentrale en een 50 MW-netbatterij gelegen in Warley, Essex.

Het netwerkpark zal later dit jaar in bedrijf worden genomen en is gelegen nabij de M25 snelweg, dicht bij Londen. Het project werd gezamenlijk ontwikkeld en gefinancierd door IB Vogt en DIF Infrastructure VII. Met een gezamenlijke capaciteit van 116 MW behoren de zonne-energiecentrale en batterij in Warley tot een van de grootste gedeelde sites in het Verenigd Koninkrijk.

Deze overeenkomst vertegenwoordigt een van de grootste hybride energieverkoop en optimalisatie overeenkomsten in het Verenigd Koninkrijk. Gedurende tien jaar zal EdF de gedeelde activa in realtime beheren en effectief gebruikmaken van de gedeelde verbinding met het netwerk.

Op dit moment heeft EdF een portfolio van meer dan 1 GW aan geëlektrificeerde hernieuwbare energiebronnen en 5 GW in aanbouw of in ontwikkeling. Dit maakt EdF tot een van de grootste producenten van koolstofarme energie in het Verenigd Koninkrijk. Het is ook de grootste afnemer van hernieuwbare energie van onafhankelijke producenten die niet verbonden zijn met EdF.

Stuart Fenner, Commercieel Directeur van EdF voor groothandelsmarkt diensten, zei: “We zijn verheugd om te zijn geselecteerd om commerciële diensten, optimalisatie en verkoop te leveren voor een van de grootste gedeelde zonne-energie en batterijprojecten in het Verenigd Koninkrijk. Deze unieke overeenkomst bootst perfect de innovatie na die we nodig hebben om de energie-uitdagingen aan te gaan, bij te dragen aan de levering van groene energie in de toekomst en onze toewijding aan het bereiken van netto-nul in het Verenigd Koninkrijk te vervullen.”

FAQ